M-Kullen

M-Kullen

fredag 13 april 2012

Kvällsbus i hallen

Nu är de avmaskade för 3:e och sista gången och alla är jättebra i magen men det är nog mycket för att vi håller dom oftast bara på stenplattorna för så fort jag släpper ut dom på hela tomten så äter dom jord och pinnar och det är då magarna "pajjar" men kortare stunder ute och springa överallt och i skogen, så går de bra. Man får passa de små liven för dom äter verkligen allt!! Biella diar dom flera ggr varje dag fortfarande och dom är såå nöjda med det så även hon, urmamman nr 1 ;-) Nu på kvällen har de bara varit ute några kortare stunder då vi har ett riktigt ruskväder med snöblandat regn och "iskallt" så det var bus i hallen på hög nivå under hela kvällen i princip men nu har de lagt sig att sova i sitt rum för natten. Dom somnar nån gång mellan 9 & 10 och sover ända tills morgonen beroende på när vi går upp och det börjar låta i huset. Lite bilder från kvällen. Första bidlen är på tik 2 som myser/nosar/snusar i Lelles arbetssko, hur mysigt nu det kan vara??
Här är det tik 1 och Lennon som har insett att skor är gott eller vad som helst som kan tuggas på är gott. Se bara på Lennon, han tog trappen för den var närmast munnen just då
Här har han hittat ett litet ben och det gick ju också bra
Lennon är trött och han gör som våra stora hundar, lägger sig och sover under trappen. Bästa stället!!
Nu vid 7 veckor så väger han ca 4,2 kg "lillgossen" oj oj oj, var ska detta sluta =o) Tikarna väger mellan 3,3 och 3,6 kg. Tiden går fort nu. Hoppas att solen tittar fram i helgen så jag och alla hundar kan åka en sväng till skogen och kameran ska med, den riktiga den här gången. Jag har bara haft med mig mobilen tidgare och filmat dom, så kolla Facebook där ligger det filmsnuttar från våra skogsutflykter. Trevlig helg önskar vi Er alla : )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar